Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS brány zdarma

Od: aboduch® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, existuje na Internetu nějaká funkční SMS brána nebo aplikace zdarma? Hledal jsem-zkoušel jsem ale nic nefungovalo. Mají v tom bordel a je tam hodně starých stránek kde píší že je brána funkční a není! Jedná se mi o zasílání SMS zdarma na mobily všech hlavních operátorů z PC nebo mobilu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Bejvávalo...a už není, hledal jste dobře. Proč by operátor měl poskytovat něco zadarmo... když už "musel snížit" ceny za některé poskytované služby. Použijte třeba WhatsApp nebo podobnou aplikaci...ale to musí mít oba
prik

T-Mobile je pořád zdarma v rámci sítě. A Odorik má dost výhod, i tu SMS za 1 Kč

U T-Mobile, pokud platíte paušál, Odorik za korunu, tazatel požaduje "zdarma"...
A otázka
Jedná se mi o zasílání SMS zdarma na mobily všech hlavních operátorů z PC nebo mobilu...Tedy všech hlavních operátorů

hodnocení

0x

Vodafon toto kdysi měl. Milovala jsem to, ne pro těch pár halířú, ale bylo to snadnější psaní. Pak tlačítkové mobily skončily, máme je jen ti "nepoddajní" a pro nás udržet takovou službu se nikomu neoplatí. Tahle služba už zanikla.

danadeyl
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sms brana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]