Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
V počítači mám dva operační systémy: windows 10 a linux kubuntu (kubuntu používám jako primární)
Nedávno jsem běžně aktualizoval windows a věnoval jsem se jiným věcem, jenže později jsem zistil, že počítač se během aktualizace restartoval a spustil se primární systém, tedy kubuntu. Pro mě to nebyl problém, protože vždy když se mi toto stane, restartuju počítač, spustím windows a aktualizace pokračuje dál. Jenže tentokrát ne. Windows se ne a ne spustit, vždy se tam objeví pouze logo počítače a kolečko načítání, jako by se systém skutečně spouštěl, ale nespustí se, nechal jsem to tak i hodinu a nic.
Prosím o radu, zkušenosti, jestli se tím dá ještě něco dělat, nebo jestli se systém musí přeinstalovat?
Budu rád za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.