Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém proč mi vůbec nejde načíst star stable?

Od: kata* odpovědí: 4 změna:

ahoj mám menší problém při načtení star stable normálně to šlo ale jak tam dám email tak a heslo takl se to chvíly načítaá a úplně mě to vyhodí z hry nevím co stím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lenastift
hodnocení

0x

Ahoj :),

togle se mi taky dělo a neboj zkusím ti poradit jak to zprovoznit (ale nic neslibuju)...

tady máš různé kroky jak by to mohlo jít tak si něco vyber :

1. zkus resetovat PC/notebook

2. zadej e-mail s heslem a opakuj to do té doby dokud ti to nepůjde

3. vymaž si StarStable a zase si ho pak nainstaluj

snad ti něco z toho pomůže\

michaela*
hodnocení

0x
mam stejny problem a vubec nevim co delat, sso jsem reinstalovala už 2x, notebook jsem restartovala.. zkoušela jsem to tak 7x a stále nic.
mrzi me to, protoze jsem ho dlouho nehrala a chtela jsem si koupit nove koně za sc, které tam mam našetřené, ale očividně zase nic.
kdyby byl někdo ochoten poradit, budu ráda.
omg
ahoj , mela jsem stejny problem a co mi pomohlo je restartovat pocitac a potom jit na jiny server. nevim jestli to opravdu funguje ale kdyz jsem to udelala ja tak se mi to zacalo nacitat

anezka
hodnocení

0x
Dobrý den,mám úplně přesný problém a do teď nevím co s tím :( mám vše k tomu aby mi hra jela což je sso client a furt nic,pokud to vám už jede tak se prosím ozvěte,děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]