Nejste přihlášen/a.
Ahoj,četl jsem,že se tato otázka už tady řešila,přesto to zkusím zeptat se,co s tím.Můj notebook se začal při prohlížení netu sekat a už se seknou i aplikace,např.průzkumník.Je to notebook jen na prohlížení mejlů a tak,žádný zázrak,ale rád bych,aby zase fungoval jako dřív,kdy nebyly žádné problémy.Poradíte?
Přidávám soubory: typ notebooku a hijackthis-o tom jsem se dočetl tady,nevím,jestli to k něčenu bude
![]() |
hijackthis.log | 9.93 kB |
Je pěkný, že se ozvete... jak vypadá disk se zaplněním?
Pokud můžete, kupte si ten SSD - rozdíl je znatelný. Stačí vám 240 GB - ceny jsou nízké - cca. 700,-. POKUD máte možnost mít v NTB dva disky, můžete mít HDD jako úložiště dat a ssd jako systémový.
RAM přidáte jen pokud máte možnost druhého slotu. To vyjde také na nějakých 300,- při nakoupení z bazoše. Ramky 4GB lidi nechtějí, protože si dávají 2x8 a více...
Při reinstalaci doporučuji stáhnout si na flešku W10 a instalovat čistou novou verzi.
Ono je to o nervy se proklikat až sem,když pořád čekám,až se stránka načte.Na disku je 877GB volných z 930GB.
Jestli nemůžete vůbec investovat - potřebujete disk pořádně "srovnat" - osobně bych ho rozdělil ve správci disků na 30/70 a tu systémovou část defragmentoval - optimalizoval. Toto může trvat třeba den, pokud jste neřešil doposud formát disku jako takový... před instalací nového OS.
ALE z praxe vím, že všechny HDD jsou prostě stářím horší a horší a všechno se díky nim seká, zamrzá.
Nejlepší bude provést čistou reinstalaci systému. Ram, procesor v pohodě, nevím jak je to s disky. Z hijackthis jsem se moc nedozvěděl, jenom že máte McAfee, a ten podstatě není nutný pro vás, když jej používáte jen pc na emaily. Zkustě se podívat do Správce úloh (Pravím myši na hlavní panel -> Správce úloh).
W10 nejsou pro PC taková zátěž, aby takto reagoval - jsou tisíce slabších PC, které jedou s W10 bez potíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.