Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
používám televizi LG a mám ji zároveň jako monitor na prohlížeče přes WI-FI. Dokud jsem měla UPC, tak to fungovalo. Ale teď UPC koupil VODAFONE a měnili modemy a set-top boxy. Od té doby mně prohlížeče hlásí chybu SSL (zkontrolujte datum a čas) a jedou špatně. Datum a čas jsem už natavovala mockrát, ale je stále správné a přesto prohlížeče nejedou. Na dotaz ve VODAFONU mně bylo řečeno, že je to televizorem a oni s tím nemají nic společného. Televizor není zastaralý, je to už ten moderní smart tv.
Prosím o radu jak se zbavit tohoto problému.
Děkuji. Táňa.
stačí v menu obecné nastavení položku obnovení puvodního nastavení aktivovat,HESLO je 0000.potvrdíte souhlas s podmí nkami a dál budete postupovat podle nabízených položek.POZOR pak budete muset naladit znovu všecny kanály a uspořádat si je.Sámj jsem si to před 5 dny na radu operátora LG vyzkoušel a funguje to bezvadně. Pozor prohlížeč má jiný lepší vzhled. podle operátora to muže trvat až 2 dny ale mě to fungovlo ihned.Tak to zkuste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.