Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsou vidět fotky z mobilu na PC-proč?

Od: misa503® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Mám týden telefon Poco x3 pro. A jeden známý mi do telefonu nainstaloval základní aplikace. A ukázal, jak se to všechno dělá. Dál již si mám vše zkoumat sám, což se snažím dělat.

Mám tam i tedy Galerie, WhatsApp, Files, Nastavení, Obchod, File Manager, Messenger, a další...navigace-Mapy.cz...

Zkoušel jsem fotografovat a nahrát několik videí.

Kabelem jsem propojil mobil s PC - WIN 10 pro. Stolní počítač.

A snažil jsem se z Interního úložiště 256GB si do PC stáhnout fotky a videa.

Došel jsem k tomuto. 1) MIUI 2) galery 3) Cloud 4) Owner, OK

A fotky nejsou vidět, pouze soubory fotek v jpg. Když kliknu na ten libovolný soubor, pak se fotka objeví. Představoval jsem si, že budu vidět všechny fotky najednou na monitoru, ale neděje se tak.

Nebo když kliknu na DCIM, pak Camera, tak se mi zobrazí jen asi 20 fotek ze sta fotek a videa jdou přehrát zde.

Když dám DCIM, pak Scren-nezobrazí se mi žádná fotka. Zase tam jen ty čtverečky.

A když dám importovat všechny fotky z mobilu, tak se mi všechno sice importuje do PC, ale nevidím žádnou fotku-jen čtverečky a pod ním je ta fotka když na ten čtvereček kliknu, proto nemůžu si ani napsat název fotek, když nevím co jsou to za fotky. Tomu čtverečku se asi říká soubor nebo nevím, nerozumím tomu.

Když ale dám importovat fotky z digi foťáku, tak si mi všechny fotky ukáží a já si tak mohu napsat svoje názvy o co se jedná u fotek. Stáhnu si to do PC a tam již pak mám ty názvy-třeba masožravky nebo kočka a podobně.+ datum.

Tak bych byl moc rád, kdyby mi zde někdo mohl poradit co je kde špatně, že ty fotky na PC nejsou vidět. Zajímavé je, že některé fotky(těch asi 20 ) vidět je.

Děkuji za případné rady či návrhy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Z telefonu si musíš fotky a videa ZKOPÍROVAT do počítače, např. do složky OBRÁZKŮ či FOTEK (podle vlastního uvážení). Tím že se fotky ZKOPÍRUJÍ z telefonu do počítače (do vybrané složky) by se měly už zobrazit jako fotografie a ne jako ikona v jpg.

hodnocení

Jdu to zkusit, díky

hodnocení

Tvůj nápad skvělý, všechny fotky jsou hned vidět v PC. Moc děkuji

hodnocení

A měl bych k mobilu ještě dotaz. Jde mi nyní hlavně o fotky v mobilu. V mobilu mám spousty fotek-zatím kolem 150 za týden. A potřeboval bych, aby se mi nepovedené fotky v mobilu smazaly. Je mi jasné, že můžu v mobilu jednotlivě fotky smazat. V přehledu fotek jsou fotky malých rozměrů - čtverečky - a není dost dobře rozlišit, která fotka si zaslouží smazat.

Na počítači jdou mazat fotky snadněji a snadněji se otvírají.

Nyní mám fotky nahrané v PC ve složce Obrázky. Když bych propojil PC s mobilem a v PC smazal určitou fotku, tak by se mi ta fotka také smazala v mobilu? To by se mi líbilo, ale nevím zda to tak funguje.

Funguje to tak nebo nějak jinak mazat fotky nahrané z mobilu do PC, aby se i současně mazaly stejné fotky v mobilu?

Snad zde má s mazáním někdo zkušenosti a poradí jak nejlépe fotky v mobilu mazat přes PC. Děkuji předem.

olinl

Pokud už jsou zkopírované fotky(videa) do počítače, musíš ty fotky co nechceš vymazat jak z PC tak z mobilu. Je tedy pro příště lepší připojit mobil k PC, prohlížet jednotlivé fotky z mobilu a ty co nechceš už během prohlížení mazat. Ostatní co si chceš nechat ZKOPÍROVAT do PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]