Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audiokniha v RAR

Od: brettova odpovědí: 7 změna:
Dobry den, kdyz mam audioknihu v RAR, ma jednotlive kapitoly, ktere musim vzdy rucne pustit. Jde nejak udelat, aby sel poslech vcelku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Z toho RARu si všechny soubory extrahujte do nějaké složky v počítači. Potom si celou tuto složku přetáhněte do přehrávače a v seznamu skladeb by měly být všechny a hrát postupně.
brettova
hodnocení

ale já mám rar v telefonu , jde to nějak i tam?

111®

pokud nemáte v telefonu vhodný sw pro úprav souborů tak to nejde...musíte přes PC

brettova
hodnocení

můžete mi poradit jaký sw si mám do telefonu stáhnout?

Pokud máte telefon z androidem, tak třeba tenhle

play.google.com/...

hodnocení

2x

RAR je jen zpusob komprimace. Po rozbaleni toho RAR uvidite, co obsahuje. Audioknihy byvaji prevazne v mp3, kdy kazdy

soubor je jedna kapitola. Pokud jsou korektne ocislovany, tak je pak prehravac prehrava postupne za sebou.

Ale s tim telefonem nevim, prijde mi jednodussi to dekomprimovat na PC a pak vysledne mp3 nahrnout do telefonu

brettova
hodnocení

ještě musím dodat,že aplikaci mám v telefonu a tam právě musím jednotlivé kapitoly odkliknout ručně,aby se pposlech spustil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]