Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a v jakém programu tvořit hudbu

Od: jecko odpovědí: 6 změna:

Zdravím, poradil by někdo jak tvořit hudbu přes PC? Máme i klávesy s USB. Chtěl bych tvořit povzbuzující hudbu typu soundtrack. Nevíte o nějakém vhodném PC programu se kterým máte dobré skušenosti? Případně za jakoukoliv radu, tip budu rád. Ocením i rady typu jak komponovat, na co si dát pozor apd. Nikdy jsem to nezkoušel, ale nadšení pro věc mi nechybí. Chtěl bych to pak někam nahrát - nejspíš youtube. Předem díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem to zkusil v FL Studiu udělat nějakou hudbu do mé hry github.com/.... Externí klávesnici jsem nezkoušel.

jecko
hodnocení

A s programem spokojenost, nebo dalo fušku to v něm vytvořit?

Docela by řekl jednoduchy, v angličtině, nevím kolik stojí, já to měl zdarma. Myslím, že jsem ty hudby (viz link) dělal štrnách dní, výsledek posuďte sám.

111®
hodnocení

0x

něco takového? capellasoftware.com/...

jecko
hodnocení

Možná. Jde mi spíše o doporučení. Programů je mraky a tak mě zajímá kdo má se kterým dobré/špatné zkušenosti. Vy s tímhle programem děláte?

111®
hodnocení

0x

nedělám, zkoušel jsem ale nemám na to nerva, sedět a zkoušet, ale nainstalovanej byl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]