Nejste přihlášen/a.
Mám občas také problém, nejde střed klávesnice. Takže já klávesnici "rozcvičuju" Zapnu CAPS Lock a po té nefungující tlačítka jsou funkční - velká písmena. Pak Caps Lock vypnu a nefungující tlačítka ve středu prostě po té fungují - lze psáti zase malá písmena. Spodní řadu na klávesnici celou proťukám od "y" až po "m", druhou a třetí řadu taktéž.Pak se klávesnice rozběhne a celý den je v pohodě. Případně vše opakuji. Asi pěkně debilní rada, ale mně vždy pomůže.
a v balení nebyla žádná cédéčka s ovladači nebo odkaz na stažení? Jaký máte operační systém? zkusíme najít ...
ještě si tak čtu, jak je spousta lidí nespokojena... možná bude i vada uvnitř. ALE když to funguje jinde bez potíží, neměl jste třeba před touto klávesnicí nějakou jinou s ovladači? Od stejného výrobce? Nebo! Nemáte třeba myš s programovatelnými tlačítky?
Jednoho času se mi klávecnice od Microsoftu hádala s myší Gigabyte - obě mají svoje ovladače a když to bylo v jednom stroji
vlevo dole na ikonku WINDOWS klikněte pravým tl.myši, Správce zařízení.
V okně klikněte na šipku u záložky klávesnice - zobrazí se všechny instalované.
Pokud je tam jasně identifikovaná vaše klávesnice, rozkliknete řádek, vyskočí info o zařízení - Obecné, ovladač, podrobnosti...
Ovladač - odinstalovat zařízení.
Pak restart - PC by si mělo nainstalovat nově ovladače k této klávesnici.
Když to nepůjde, osobně bych to vyměnil, vrátil, vyhodil...
jestli je to stejný problém u jednoho PC, možná vás čeká reinstalace celého systému - řekl bych, že se dostal nějaký problémek do registrů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.