Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktera tv je podle vás lepši volba

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosim o radu.Chci si koupit novou tv,ktera je podle vás lepší.

Sony KE 65xh9096-Lg oled55cx11.Moc děkuji za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

3x

Volba je jasná. LG

hodnocení

1x
Kdysi jsem měl s LG hodně velký problémy. Navíc pro mě blbý ovládání a tragicky udělaný, vlastně nefunkční, srovnání programů podle sebe.
Takže za mě cokoliv kromě LG.

re4zon
hodnocení

0x
Srovnavas 65 led a 55 oled, to je jak vybirat mezi skrinovou avii a osobnim mercedesem. Ty taky stoji stejne.. Oled bude mit o dost hezci obraz, ale zas se na ni bude hur divat pri primem slunci, kdyz bude treba vedle okna. Ta sony ma android, takze nehrozi problemy s omezenosti firmwaru. Z jake vzdalenosti se hodlas divat?

olinl
hodnocení

0x

Pokud by na výrobním štítku na té televizi SONY bylo napsáno Made in Japan, tak raději tu Sony. Osobně mi po čtyřech rocích televize LG (r.v. 2016) začala špatně načítat zvuk a LED podsvětlení jsou na bílé ploše vidět jako body..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]