Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Comp se restartuje při nabíhání Windows

Od: pravdomluvny* odpovědí: 7 změna:

Při nabíhání Windows XP comp hodí na zlomek vteřiny hlášku a pak se restaruje. To se opakuje stále dokola. Hláška vyfocena mobilem. Při pokusu o start v nouzovém režimu se dějě totéž. Jaký postup byste doporučili?

Comp se restartuje při nabíhání Windows

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Udělala bych to, co je napsáno na screenu, kontrola disku mi už párkrát pomohla, pokud tedy po vypnutí všeho se na ten start dostaneš. Jinak snad pokus o opravu z instalačky?

Asi to znáš, ale pro jistotu:)

Start>Spustit>chkdsk /f>Enter
-před f musí být ta mezera
- V dosovém okně, které se objeví zadat a (ano) a opět potvrdit Entrem.
Kontrola bude provedena po restartu počítače

pravdomluvny*
hodnocení

Díky. Nejdřív kouknu do bedny. Teď mi kámoš říkal, že tam má jednu nefunkční CD mechaniku. Zkontroluju kabeláž a pak se ozvu.

Co myslíš, jak se asi dostane do Windows když se mu to při nabíhání stále dokola restartuje? :)

Kontrolu disku určitě provést, když to nepomůže, zkusit udělat opravnou instalaci.

sondaw*

No psala jsem, kdyby se mu to náhodou povedlo z toho nouzáku, jinak opravu z instalačky

pravdomluvny*
hodnocení

Přátelé, díky za snahu. Do Win se pochopitelně nedostanu. Zkusím to v jiném compu ten disk prohlídnout. Jenom jsem to zkusil, kdyby snad existoval nějaký fígl :)

didi*
hodnocení

0x

Pusti te do BIOSU?

A mas instalacni cd?

doplněno 03.03.09 21:14:

Nedokazes ho spustit s CD?

pravdomluvny*
hodnocení

Do BIOSu se dostanu. Instalačku nemám. Díky všem za snahu. Majitel compu požádá o pomoc někoho jiného. Já bohužel nemohu připojit jeho HDD do svého počítače (jiný typ). Později doplním jak to dopadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]