Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk

Od: bekycek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,na stolním počítači máme nanstalovaný WIDOWS 10. Na liště u ikonky zvuk se objevil čevený křížek, prý nejsou připojena žádná výstupní zařízení Zkontrolovali jsme reproduktory a další na nic jsme nepřišli, vše se zdá v pořádku. Další pokus Start - nastavení - aktualizace a zabezpečení a tady je problém objeví se WINDOWS UPDATE a pod tím sdělení "něco se nepovedlo zkuste nastavení otevřít později", už to trvá od včerejška, pořád stejné, zvuk nejde. Moc prosím jak zvuk zprovoznit. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokuste se vrátit díky bodu obnovení do doby, kdy to bylo ok. Myslím si, že díky aktualizaci W10 se něco podělalo vč. ovladačů zvukovky.

olinl
hodnocení

0x

Na ikonku reproduktoru na spodní liště kliknout pravým "myšítkem" a vybrat ODSTRANIT POTÍŽE SE ZVUKEM, co vám to ukáže. Mě to nabídne připojená zvuková zařízení k počítači, vyberu to zařízení, které potřebuji aby fungovalo.

bekycek*
hodnocení

Děkuji za radu. Postupovala jsem podle instrukcí a dopadlo to takto : Poradce při potížích neindetifikoval problém. Kod chyby Ox80070483 (nenašla jsem). Došlo k neočekávané chybě. Průvodce řešením potíží nemůže pokračovat. Tak nevím proč ten zvuk nejde.

olinl

Ty reproduktory mají připojení k počítači USB koncovku nebo klasický jack 3,5 mm? (počítám že přes Bluetooth připojeny nejsou). Jack 3,5 mm se dá připojit k většině mobilních telefonů jako by se použila sluchátka a ověřit tak funkčnost repráčků (na mobilním telefonu zapnout přehrávání písniček, videí nebo vyzváněcí melodie, to musí být slyšet v reproduktorech). Zkuste připojit zástrčku USB/jack 3,5 reproduktorků i do jiné zdířky/zásuvky na počítači.

karel556*
hodnocení

0x
Ten samý problém (škrtnuté reproduktory) mi před půl rokem dělal vir, systém ale hlásil že je vše v pořádku.

111®
hodnocení

0x

použijte bod obovení a vraťte se před aktualizaci...asi neproběhla jak měla..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]