Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chromekast 4

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,pokusímse napsat neco čemu nerozumím.Mám TV lg z roku 2013 LG 55 la 860.Dostal sem k němu magicky ovladač Magic kontrol.Bohužel sem na něj šlapnul a je nefunkční.Ta cena je ted 1600kč.Ale hlavně přemyšlim na Chromekast 4.protože má ruzné funkce jako 4k.Myslite že je lepší volba si koupit nový ovladač nebo si koupit Chromekast z dálkovým ovladačem?A pokud si z Yuo Tube stáhnu neco o přírodě v 4k budesemy zobrazovat viysilani v 4k?Děkuji každemu za odpoved.Snad sem to napsa tak at to každý pochopí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A ovladač pro tvou televizi už nechceš? odkaz

hodnocení

0x

Ten ovladač stojí pár korun

google.com/...

místo toho Chromecastu, raději Xiaomi MI TV stick

xiaomimarket.cz/...

hodnocení

Ale stejně sen nedostal odpověd na chrome katu.

doplněno 10.10.21 12:47:

Děkuji,skusím se zeptat jestli je dalk.ovladač pro moji tv dobrý.*dril*.

hodnocení

0x
Pokud se ptáte na názor, já osobně bych zvolil nový ovladač.
Pokud televize nepodporuje rozlišení 4K, můžete si stahovat co chcete a odkud chcete, reprodukce bude vždy v maximálním rozlišení TV.

karel556*
hodnocení

0x
Tak jako se na černobílé TV nemůže objevit barevný obraz, tak zrovna tak TV která má SD, max fullHd rozlišení, nezvládne 4K.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]