Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát pořad z televize

Od: lucie2 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebuji zítra nahrát jeden pořad z tv. Máme doma exUPC, ale stb nepodporuje nahrávání. Myslela jsem, že zkusím pořad nahrát přes horizongo a screen recoder, ale Horizongo se na ntb při přehrávání seká.

Mám nějaké jiné možnosti?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do mobilu uměla "nahrávat" běžné programy aplikace tv program. Šlo to po nastavení záznamu asi týden přehrávat z online záznamu. Jako nouzovka pro vzhlédnutí to bylo dobré.
Ten už to dávno zrušil. Po jedné aktualizaci to prostě přestalo fungovat. On je rád že mu lepší.tv dává přístup na svoje EPG na kterém je ta apka postavená a jim se samozřejmě to nahrávání jejich programů nelíbilo protože to mají jako součást placených služeb.

hodnocení

0x
Když dokážeš spustit tu televizi na notebooku ( to znamená že to nemáš tokenem vázané na přehrávání v jejich settoboxu) pak můžeš odkaz na tu televizi otevřít ve VLC. Najdeš to pod volbou otevřít síťový proud. Návody na to jak naučit VLC nahrávat najdeš na internetu. V podstatě jde jen o to nastavit složku pro ukládání, kvalitu a maximální velikost souboru ( aby se ti když to zapomeneš vypnout nezaplnil celý harddisk).
Možná by pomohlo jen v programu o kterém píšeš že cuká,který už umíš používat, nastavit menší rozlišení. Hodně programů dneska běží 4k fullHD a není divu že běžný notebook nezvládá přehrát a zároveň ještě ukládat takové množství dat.
lucie2
hodnocení

Díky moc za radu. Stáhla jsem VLC, otevřela síťový tok a mám tam černou obrazovku s tím jejich symbolem :(

Musíš si zjistit adresu konkrétního programu. Pro každý televizní program bude jiná. třeba přes něco takového

stahnu.cz/...

Cvakneš dva tři programy a tohle ti vypíše jejich adresy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]