Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před několika dny se mi přestaly zobrazovat některé webové stránky a místo toho se zobrazí hláška Website certificate revoked. Na podpoře jsem našel v souvislosti s Windows 7 mimo jiné že "Váš produkt ESET může také dosáhnout konce životnosti v průběhu roku 2021." Znamená to, že už bude lepší nod32 odinstalovat (pokud chci zatím používat dál W7) nebo jde používat v nějakém režimu dál? Do přeinstalování na nový systém se mi zatím nechce, nemám moc čas a náladu si s tím hrát. Případně jaký funkční antivir pro W7 nainstalovat? Díky.
Mě takhle začaly o víkendu blbnout dva starší NTB, na jednom jsou ještě XP, druhý má W7. Hlásilo to podbnou chybu, ten XP navíc držkoval, že hodiny jsou špatně nastavené, přičemž nebyly. Nešlo otevřít ani poradte.cz, ani seznam,cz, jen idnes.cz.
Vyřešil jsem to odinstalací Chrome a na oba jsem nainstaloval Mozillu a fičí to jako dřív
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.