Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade z Windows 10 na Windows 11 chyba

Od: karbanatek® odpovědí: 4 změna:

Zdravím , dle článku který vyšel dnes na seznamu zdali můj počítač splní požadavky na upgrade z 10 na 11 , windows 10 mám legální řádně zakoupené dále konfigurace pc

AMD Ryzen 5 1600

16 GB RAM

MSI Geforce gtx 1050 ti

Gigabyte AB 350 Gaming

1000 gb hdd

Bohužel počítač nesplňuje podmínky na upgrade na 11 , navíc používám w. defender takže nechápu kde je chyba na pc lze hrát a hraji poslední residet evil 8.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A není chyba v tom, že Windows požaduje čip TPM? Nedávno se daly přikoupit do PC, ale jsou různé verze a pak se objevila informace, že některé verze stejně nebude Windows podporovat.

Moc jsem se o to nezajímal, protože to není pro mě aktuální. Pouze ukazuji, kudy uvažovat. :)

doplněno 04.10.21 12:19:

je potřeba: Specifikace Trusted Platform Module (TPM) verze 2.0.

Upgrade z Windows 10 na Windows 11 chyba

seraphico*
hodnocení

0x
Problém je v tvém procesoru. Minimální verze Ryzenu je od řady 2000:
m.zive.cz/...
hodnocení

Já jsem nahrál 2x obrázek plochy a zatím se nenahrál bylo tam oznámení právě že můj procesor nebude podporovaný na opgrade zajimavé.

04.10.21 13:18
hodnocení

jo jo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]