Nejste přihlášen/a.
Potřebuji nové mapy do navigace s programem Igo8 (přípona souboru " .fbl". (používá je například "TomTom" a "Navteq",)
Dříve se při troše štestí a hodně trpělivosti daly stáhnout zdarma, ale v poslední době už to je prakticky nemožné. Nakopírovat je do navigace není problém. Navigaci jsem koupil s autem bez jakéhokoliv dokladu, takže bez možnosti aktualizací. Mapy jsem ochotný za rozumnou cenu i koupit, ale netuším kam se obrátit. Firmy, zabývající se prodejem navigací podmiňují prodej koupí celého nového zařízení, což se mi zrovna nechce.
Nečekáte, že vám tady někdo bude pomáhat krást, že ne?
Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Alternativ zdarma pro android je vícero - Waze, Google Maps, MapFactor Navigator (zdarma včetně offline map), už i ty naše Seznam Mapy umí navigovat
Měl jsem taky Igo8, mapy jsem občas sehnal na uložto, ale co mám Waze v mobilu tak už nic nesháním.Jinak snad ještě na chomikuj.pl/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.