Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený rozepsaný neuložený dok. ve Wordu

Od: lychee* odpovědí: 6 změna:

Myslím, že ne, ale přece jjen mi trval tři hodiny, tak se zeptám :mám možnost jej najít?.

Díky...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Do budoucnosti aby se to nestalo, použijte toto:
V otevřeném dokumentu rozbalit Nástroje, tam kliknout na Možnosti , na záložce Uložit pod Možnosti ukládání najít a zatrhnout :Automaticky ukládat po...minutách a nastavit minuty.
Já mám nastavené 3 minuty, a tolik toho za tři minuty nenapíšu, aby to byla tak velká škoda.
Jinak když napíšu něco důležitého, hned to uložím kliknutím na ikonku diskety vlevo nahoře, taková modrá...
Ještě je tu další možnost zatrhnout tamtéž hned první položku Vždy vytvářet záložní kopii , co samo napovídá, na co to slouží...
lychee*
hodnocení

Děkuju...Poradím mu to..

hodnocení

0x

Myslím, že ano. Prohledej složku Documents and Settings a hledej soubory o něco starší, než jsi vytvořil ten svůj. Počkat ale, nezavřel jsi Word bez toho, aniž by jsi potvrdil, že nechceš ten rozepsaný uložit, že ne?

lychee*
hodnocení

no..ono nejde o mě..táta mi psal dopis..žije v Austrálii, chtěla jsem být stručná...takže popravdě nevím. Nejspíš vyhodil pc oknem, jak ho znám. Takže kdyby program zavřel, dokonáno jest?...

Díky za odpověď

Pokud se Word korektně ukončil, tak nic nezůstane. Pokud by "spadl" Word nebo celý PC, naděje by byla.

lychee*
hodnocení

Děkuju, ozvu se mu, třeba je ještě možnost..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]