Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp a Windovs

Od: colpix odpovědí: 6 změna:

Zdravim.Vaham mezi tabletem a notebookem.Zil jsem v domeni,ze v notebooku s Windovs 10 nefunguje WhatsApp,kterou potrebuji pro komunikaci s rodinou.Dnes mi v obchodu rekli,ze v tom neni problem,ze existuje verze pro PC s Windovs.

Je to tak a neni v tom nejaky zadrhel?Dekuji za pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V prohlížeči Opera máš na levé listě Messenger i watsapp. Akorát pro první připojení potřebuješ i mobil se kterým to autorizuješ. Na další připojení už mobil potřeba nebude. Jen při ztrátě hesla chce Messenger opět vložit to číslo mobilu aby ti na něj mohl poslat náhradní heslo.
Tím že opera je multiplaforma, máš potom možnost používat obě apky bez toho abys řešil jestli počítač běží na widlich, Linuxu nebo Meku.

hodnocení

0x
Existuje, ale funguje ve spojení s mobilem (po síti). A pokud se nepletu tak je vázané na tel. číslo takže pokud tablet nebude mít sim tak jsi na tom podobně.
colpix
hodnocení

Dekuji,ale nez se mi tablet rozbil,pouzival jsem !whats App bezne a tablet sim nema.Nova verze nejde nainstalovat z duvodu zastaraleho androidu,tablet konci.Nejak se v tom ztracim!

kami123

sim potřebuješ kvůli ověřování.

Zkus si na nějakém PC otevřít WA v Opeře a vyzkoušet, zda by ti to takto stačilo.

colpix
hodnocení

Dekuji,vase odpovedi jsou nad moje znalosti,zkusim se zeptat nekde u profesionalu,kde by mi pripadne aplikaci nainstalovali.Pokud by to tedy slo,jeste jednou dekuji.

kami123

Já myslím, že z toho máš zbytečný strach.

Stačí jen nainstalovat prohlížeč Opera.

opera.com/...

Vše ostatní je omáčka kolem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]