Zdravím, včera jsem si všiml, že část kabelu vedoucí z ntb do nabíječky těsně u nabíječky je mírně obnažená z černé vrchní vrstvy izolace. Viz foto. Má to tak být nebo se ta izolace nějak posunula ven z toho ohebného kloubu? S nabíječkou jsem nic nedělal, je plně funkční, jen si nejsem jistý, jestli to tak má být. Díky za radu.
Pokud máte velké obavy a máte jej na nošení - kupte si druhý adaptér - nabíječku, třeba i nějakou universal.. - a tu noste, tento si necháte doma na stolku.
doplněno 23.09.21 17:09:
JJ, dá se různě improvizovaně stáhnout, polepit... ale zdroje jsou v podstatě spotřební zboží - až přestane fungovat, koupíte za 500 jiný a valíte dál...
Nosim ho kazdy den. Je jeste v zaruce, ale nemuzu si dovolit ho mesic mit na reklamaci kvuli nabijecce. Dam pres to smrstovaci buzirku, to mi prijde nenasilne vuci kabelu.
Je jisté, že takhle to být nemá. Bužírka musí držet ve vývodce a chránit tak vodiče. Správně by měla být z výroby přivařená. Opravit by se to dalo lepením, otázkou ale je, jaké použít lepidlo. Možná, že by se dalo použít kyanakrylátové s aktivátorem nebo vytvrzované UV zářením.
Predpokladám, že je to na strane sekundáru, kabel čo ide do notebooku, 20 V. Omotal by som to elektrikárskou páskou. A možno sa poobzeral po nejakej záložnej nabíjačke. Zmršťovaciu bužírku tam cez konektor a feritový filter asi nedostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.