Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka - grafická karta

Od: tvlnwm odpovědí: 4 změna:
Zdravím, právě mi pc začal zlobit. Když jsem chtěl monitor probudit z režimu černé obrazovky po delší neaktivitě tak se mi akorát napsalo není signál a zůstala černá. Po restartu pořád černo. Tak jsem koukl do pc a všechno funguje až na grafickou kartu. Ta se sice rožne a větráky roztočí ale po pár sekundách se větráky zastaví. Zkusil jsem vyndat grafickou kartu a všechno fungovalo. Odešla grafická karta? Nebo jen se zbláznil software? Děkuji IT podpoře :D Geforce GTX 1060 GAMING X 6G

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
21.09.21 18:52
hodnocení

0x
Odešla

olinl
hodnocení

0x

Mohl si napsat i stáří té grafické karty. Pokud si gr. kartu odpojil v konektorech a připojil si se na vestavěnou na základní desce (s nízkým rozlišením), potom je gr. karta pravděpodobně rozbitá. Pokud si dobře vzpomínám, napájení větráčků + osvětlení G.K má svůj konektor a "data" ze zákl. desky také, takže větráčky a Ledky mohly fungovat, zbytek je pravděpodobně špatný. Zkus ještě grafiku znovu připojit a zkontroluj ovladače, jestli jsou aktuální. Pokud máš možnost vyzkoušet grafiku v jiném PC, tak vyzkoušej.

tvlnwm
hodnocení

Stáří karty je asi 4 roky
tibet*

kdysi mi odešla dost drahá grafika (přez desítku) , a náhodou jsem narazil na netu video,

kde ji týpek zapeče v troubě na195 stupňů celsia na 8 minut

( já jsem to tuším dělal tak na 15.minut) tak se probudila a fachčila ještě půl roku.

poté jsem rituál provedl znova a vydržela dalšího půl roku. no a na konci odešla do věčných lovišť.

po jejím odchodu jsem koupil z ebay.de msíčkovou z druhý ruky a funguje dodnes.

tak hodně zdaru a pevný nervy!

tady je to video, ale v AJ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]