Nejste přihlášen/a.
Mám tiskárnu HP Officejet Pro 6830, u které jsem použil kompatibilní inkoustové náplně. Tiskla dobře, až náplně téměř došly a byla delší dobu v nečinnosti, tak hlásí shora uvedenou chybu. Našel jsem na interbetu že se tato chyba dá opravit aktualizací firmwaru tiskárny. Příslušný soubor jsem stáhnul, ale aktualizace se nezdařila ani po opakovaných pokusech. Poradí někdo jiný soubor nebo jak závadu odstranit?
Pojezdová hlava jezdí, když tiskárnu zapnu a otevřu víko, tak hlava vyjede do servisní polohy, ve které se dají vyměnit kazety. Dal jsem tam nové kazety a závada trvala. Potřeboval by asi zaktualizovat ten firmware.
Pokud máš Windows, tak z odkazu zde Řada tiskáren HP /... dole stáhni aktualizaci /driver s názvem Diagnostický nástroj-Opravuje problémy s instalací a ovladačem ( z 3.9.2021 ). Ideálně v tomto případě propojit počítač a tiskárnu "kabelem".
Skáče mi stejná chyba. Tiskárnu jsem zkoušel několikrát zapnout, vypnout, někdy při vypínání zamrzne. Papír v ni žádný zaseklý není. Tisková hlava je v krajní pozici vpravo a hýbe se tak cca 2cm tam a zpět, víc ne. Update firmware se mi taky nepodařil. Přes servisní menu jsem zkusil reset, ale vyskočila na mě opět hláška o zaseknutém papíru a chyba 0x6100004a.
prohlédl bych to zde
https://www.youtube.com/results?search_query=eror+HP+Office+jet+0x6100004a
Na internetu jsem našel jeden tip. Při zapínání tiskárny, dokud ještě dělá zvuky, ji vytáhnout z elektriky. Tím se uvolnily tiskové hlavy, že konečně nebyly zaseklé vpravo. Posunul jsem je na prostředek, tiskárnu znovu zapojil a zapl. Hlavy asi 2x přejely celou dráhu tam a zpět, poté se opět zablokovaly zajeté vpravo a vyskočila hláška o zaseknutém papíru (žádný tam není) a po odkliknutí hlášky s papírem zase výše zmíněná chyba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.