Dobrý den, nevíte někdo proč přestalo vysílat rádio plné humoru. Zůstala jen stanice rádio humor, ta není tak dobrá jako stanice plná humoru. Nikde na netu jsem nic nenašel jen že je mimo provoz. radioexpert.net/...
I toto rádio je supr a dobrá zpráva je že rádio plné humoru už opět vysílá i tak mi v oblíbených Comedy klub rádia Diana zůstane , ještě jednou díky všem.
V životě jsou situace, kdy něco začíná a něco končí. Já měl rádio humor rád 2 týdny. Dokázal jsem akceptovat opakování 30ti scének 3x. Ale prostě nic jiného tam není... Je mi to líto. Tak musím hledat ve svém archivu
Já používám rádio v mobilu připojím se v autě přes AUX , většinou je všude signál tak že to funguje a taky se dá poslouchat cokoliv třeba přes You Tube.
eman
Záznamy z poslanecké sněmovny.
nov
kami123: Vlak do Santa Fe s O. Kaiserem + J. Lábusem.
kami123
Díky,
znám, naposled jsem to slyšel tak před rokem, tak mohu dát opáčko.
Díky za typ , používám aplikaci CZ radio tam tyhle stanice sice nejsou ale určitě bude jiná aplikace kde to najdu. Nebo poradíte jakou používáte APKU? Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.