Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio plné humoru

Od: martas38® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, nevíte někdo proč přestalo vysílat rádio plné humoru. Zůstala jen stanice rádio humor, ta není tak dobrá jako stanice plná humoru. Nikde na netu jsem nic nenašel jen že je mimo provoz. radioexpert.net/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

conedyclub
hodnocení

2x

martin*
hodnocení

2x
Comedy klub rádia Diana
hodnocení

I toto rádio je supr a dobrá zpráva je že rádio plné humoru už opět vysílá i tak mi v oblíbených Comedy klub rádia Diana zůstane , ještě jednou díky všem.*tuc*
esquire*
Bohuzel nefunguje.
hodnocení

Máte pravdu jelo to asi týden a zase to vypli je to škoda.

jm
hodnocení

0x
V životě jsou situace, kdy něco začíná a něco končí. Já měl rádio humor rád 2 týdny. Dokázal jsem akceptovat opakování 30ti scének 3x. Ale prostě nic jiného tam není... Je mi to líto. Tak musím hledat ve svém archivu
hodnocení

Jen jsem chtěl vědět jestli je to jen výluka nebo konec stanice.

kami123
hodnocení

0x

může někdo doporučit nějaké humorné audio na dlouhé cesty autem?

DJC, šimek + grosman, dívčí válka znám nazpaměť.

hodnocení

Já používám rádio v mobilu připojím se v autě přes AUX , většinou je všude signál tak že to funguje a taky se dá poslouchat cokoliv třeba přes You Tube.

eman
Záznamy z poslanecké sněmovny.
nov

kami123: Vlak do Santa Fe s O. Kaiserem + J. Lábusem.

kami123

Díky,*palec*

znám, naposled jsem to slyšel tak před rokem, tak mohu dát opáčko.

hodnocení

Díky za typ , používám aplikaci CZ radio tam tyhle stanice sice nejsou ale určitě bude jiná aplikace kde to najdu. Nebo poradíte jakou používáte APKU? Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]