Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký cvičný tréningový program pro seniory

Od: antilop odpovědí: 7 změna:

Nevíte o nějakém programu, který by naučil seniora jak používat myš? Jak zaměřovat, trefit ikonu, na ploše, na okně, jak otevřít okno, jak klikat. Ve Windows 8.1. Nedaří se mi to mamku naučit, furt tou myší hýbe, přetahuje ikonu místo aby to otevřela. Je to hrůza. Něco super ultra jednoduchého, co pochopí i retardovaný...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Jelikož mám omezený cit v pravé ruce, byl pro mě problém dvakrát kliknout myší. Dostala jsem do počítače nějakou hru, snad zajíce s vajíčkama. Chytala jsem vejce do zblbnutí až ruka si dala říct. Vyzkoušejte něco podobného.

antilop
hodnocení

A můžete zjistit jak se ta hra jmenovala?

hodnocení

1x

Zpomalte rychlost myše

hodnocení

0x

My jsme kdysi v práci používali hry (a to myslím smrtelně vážně). Solitaire nebo MahJongg.

Mimochodem, kdo je to u vás ten senior? Podle běžných kritérií jsem senior také !

minsk
hodnocení

0x

Nejlepší řešení je změnit učitele.

antilop
hodnocení

Tak přijeďte, rád se nechám nahradit

hodnocení

0x

ja dal kamaradovi bagristovi co prvne drzel mysku v ruce www.leo.cz (pred cca 30 lety) .. a za chvili jsme slysel jen cvak cvak a zadny dotaz kde co .. nic .. jel jak fretka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]