Nejste přihlášen/a.
Po nákupu alternativní baterie Greencell k notebooku se při práci nepravidelně (cca po - 60 minutách) notebook sám "uspí", přestože je připojen k síti. Po opětovném spuštění se tváří ok, Baterie ukazuje 100% a pak po nějaké době znova. Problikne obrazovka "Zamykání" a vypne se. V režimech napájení mám nastaveno aby se při napájení ze sítě vůbec nevypínal. Může to být vadnou baterií?
Používej bez baterky a zkus, zda to není vadným DC napájecím konektorem. Tam je většinou kámen úrazu, jak se s tím lidi válí po křeslech a posteli.
Mám starou baterii, která už nevydrží nabitá- Když tam nechám starou baterii (s připojeným adaptérem), tak se problém nobjevil. Když tam dám tu novou a připojím adaptér, tak se problém vyskytne. Ale je to nahodilé, jednou to udělá po 30 minutách, jindy po 2 hodinách. Zkrátka dokud jsem nevyměnil baterku, bylo to ok. Proto právě můj dotaz směřuje tím směrem, jestli to může po technické stránce způsobovat baterka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.