Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový zvláštní dotaz.
Vzhledem k dlouhodobým problémům ve Windows na podnikovém PC, mi provedlo IT nějaké opravy ale po opravě se mi na druhý den Windows po aktualizaci nespustit. Při diagnostice mi bylo od IT v PC několikrát detekováno vniknutí do PC (otevření bočního krytu). PC jsem ale nikdy neotevřel a netuším proč by to někdo kdy dělal. Prostě nikdy nebylo otevřeno mimo IT po koupi (asi 2 roky).
Můj dotaz zní: Jak je možné že je detekováno několikrát otevření bočního krytu bez toho aby byl otevřený? Co to mohlo způsobit?
V tuto chvíli mě IT mají za lháře, ale i kolegové z kanceláře ví že jsem to otevřít nemohl. Chci na to přijít abych neměl zbytečné problémy, např. s ředitelem IT.
Díky.
Vzhledem k dlouhodobým problémům ve Windows na podnikovém PC, mi provedlo IT nějaké opravy ale po opravě se mi na druhý den Windows po aktualizaci nespustit. Při diagnostice mi bylo od IT v PC několikrát detekováno vniknutí do PC (otevření bočního krytu). PC jsem ale nikdy neotevřel a netuším proč by to někdo kdy dělal. Prostě nikdy nebylo otevřeno mimo IT po koupi (asi 2 roky).
Můj dotaz zní: Jak je možné že je detekováno několikrát otevření bočního krytu bez toho aby byl otevřený? Co to mohlo způsobit?
V tuto chvíli mě IT mají za lháře, ale i kolegové z kanceláře ví že jsem to otevřít nemohl. Chci na to přijít abych neměl zbytečné problémy, např. s ředitelem IT.
Díky.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
it
Asi tam bude nějaké čidlo to vím ale spíše mě zajímá, co by mohlo Způsobit že to čidlo hlásilo to otevření. Je to třeba 5x za den a pak 2 dny klid a pak třeba 7x za den. PC je spuštěny téměř neustále v kuse. Nevím jaké je tam to čidlo a jak to přesně funguje. A jestli by to nemohlo ovlivnit i něco v registrech.
111®
0x
stačí do toho kopnout, možná,nebo bouchnout židlí, je ten PC stejně umístěn jak před zásahem IT?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]