Nejste přihlášen/a.
Bude to fungovat?
Pokud NE, tak ale prosím o nějaké zdůvodnění, jestli je nutný nějaký switch, a proč to nejde bez něj.
Jak počítač, tak kamera, potřebují mít IP adresu. Tu jim normálně přiděluje router na kterém běží DHCP server. Bez něj je potřeba toto nastavit ručně jak u počítače, tak u kamery (popřípadě adresu kamery znát).
Pokud kamera podporuje standard ONVIF (používaný u bezpečnostních kamer) a na počítači bude software, který jej rovněž podporuje (například ipcent.com/... ), propojí se automaticky.
Prosím o poučení od odborníků.
mám notebook, ale potřebuji přenosnou kameru 5-8 metrů od notebooku. Jako kameru mi doporučíte, abych to zvládl sám. Představa je, že koupím kameru, s kabelem, zastrčím do poče a jen nastavit podle návodu.
Děkuji
+ jakoukoliv kameru, třeba tuto czc.cz/...
Ten prodlužovací usb kabel by měl jít koupit i delší třeba 10m..
Kamery jsou i wifi.
USB na takovou délku už by mohlo mít problémy. Na druhou stranu bych ty Usb viděl jako uživatelsky příjemnější.
Mrkl bych na heureku... a pročetl nějaké recenze...
Nedávno jsem viděl na YT wifi modul kamery z ebay za 5USD, kde byl i posán postup párování s PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.