Nejste přihlášen/a.
0x
Současné síťové karty si většinou poradí i bez kříženého kabelu.
Chceš-li jistotu tak si ověř síťovku.
earchiv.cz/...
0x
Jak počítač, tak kamera, potřebují mít IP adresu. Tu jim normálně přiděluje router na kterém běží DHCP server. Bez něj je potřeba toto nastavit ručně jak u počítače, tak u kamery (popřípadě adresu kamery znát).
Pokud kamera podporuje standard ONVIF (používaný u bezpečnostních kamer) a na počítači bude software, který jej rovněž podporuje (například ipcent.com/... ), propojí se automaticky.
0x
Prosím o poučení od odborníků.
mám notebook, ale potřebuji přenosnou kameru 5-8 metrů od notebooku. Jako kameru mi doporučíte, abych to zvládl sám. Představa je, že koupím kameru, s kabelem, zastrčím do poče a jen nastavit podle návodu.
Děkuji
+ jakoukoliv kameru, třeba tuto czc.cz/...
Ten prodlužovací usb kabel by měl jít koupit i delší třeba 10m..
Kamery jsou i wifi.
USB na takovou délku už by mohlo mít problémy. Na druhou stranu bych ty Usb viděl jako uživatelsky příjemnější.
Mrkl bych na heureku... a pročetl nějaké recenze...
Nedávno jsem viděl na YT wifi modul kamery z ebay za 5USD, kde byl i posán postup párování s PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.