Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač na střih videa 4K

Od: mirazb2® odpovědí: 2 změna:

Máte osvědčenou sestavu na střih videa v rozlišení 4K? Zkusil jsem rozběhat střih na starší i7-3770 CPU, 3,4GHz, 16GB RAM, grafika NVIDIA GEFORCE GT 710. Dokud se neřeší titulky a přechody je to ok, ale pak to těžce nestíhá :). Procesor ukazuje vytíženost 88%, grafika cca 40%. Můj dotaz zní na jakých minimálních konfiguracích prakticky provozujete v amatérských podmínkách střih a myslíte že by v mém případě výrazněji pomohla aktualizace grafiky? Zkrátka jestli by tomu nová grafika nějak výrazně ulehčila :) ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta grafika je hrozně slabá , ale gpu Vám pomůže hlavně pak při renderování. Spíš to asi nestíhá už ten procesor. SSD disk tam máte?

hodnocení

Ano SSDčko tam je. Vím, že grafika ja slabá, proto moje myšlenka míří tím směrem, jestli by tomu potenciálně nějak výrazně ulevila lepší grafika. Ale pokud píšete že spíš jen při renderování, tak asi nemá cenu nad tím přemýšlet ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]