Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad komentářů na YouTube

Od: jarojetu® odpovědí: 8 změna:

Jsem často na YouTube, je tam dost zajímavých videí, komentáře někdy česky, ale i v jiném jazyce, nenašla jsem nikde kde přeložit komentář do českého jazyka přímo v YouTube. Poradí mi někdo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pravé tlačítko v komentářích a zvolit PŘELOŽIT.

Překlad komentářů na YouTube

hodnocení

1x

Pokud použijete Chrome, je to velice jednoduché. Doinstalujete si do Chromu rozšíření Překladač Google. Pak jen na Youtube kliknete na ikonu tohoto rozšíření a kliknete na "přeložit tuto stránku". A komenty budete mít přeložené. Jak rozšíření nainstalovat je na youtube

hodnocení

0x

U některých videí jdou přepnout titulky, teda pokud tam jsou v CZ

hodnocení

Nemyslím tím titulky ale komentáře pod tím

hodnocení

Jaké tlačítko nikde mi tom n nenabízí

Někde, kdekoli, u komentářů pravé tlačítko myši.
Ovšem je to funkce závislá na použitém prohlížeči.

Musíte používať k prekladu ideálne prehliadač chrome. Kliknete na myši na pravé tlačitko v komentároch a vyberiete možnosť z ponuky preložiť. Preložia sa komentáre ako aj názvy k videám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]