Nejste přihlášen/a.
Jak je to se škodliviostí Advanced system care, poslední verze 15? Malwarebytes free tam po instalaci nachází více potencionálně nežádoucích položek. O problému vím i ze starších verzí. Jaká je skutečnost: zatím se mi nestala zjevná škoda... ale co kdyby. Používat tedy dále ASC a dát ho do vyjímek a nebo odinstalovat komplexně a nezahrávat si s ním? Nezdá se mi, že by značka IObit tak dlouho vydržela se škodlivou aplikací. Některé funkce se mi zdají dobré, existuje náhrada? Přikládám textový výpis.
Děkuji za posouzení
![]() |
mallw120921.txt | 6.92 kB |
ASC je občas doporučován některými časopisy - když jsem si ho nainstaloval do PC, musel jsem pak zformátovat počítač, protože to Widle totálně rozházelo. Blokuje si to co chce, přehazuje registry, neustále to nabízí nějakou další softwarovou hovadinu.
Používejte v PC jen programy pro práci a čistěte jen přes windows... max. ještě CCleaner v základním nastavení - nic jiného bych už do počítače nerval. I ten cleaner má automaticky zapnuté reporty a "chytré čištění" - což je dobré okamžitě zrušit.
Proskenujte i na virustotal.com (vícero enginů).
Podobných klonů Ccleaneru jsou tuny, mnohé fejkové (sledování, adware, malware) - používání na vlastní nebezpečí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.