Nejste přihlášen/a.
Když chci jít na web Tycico.cz,tak se mi tam ukáže nějaké varování,kde se píše,že té stránce vypršela licence,že mám špatně nastavené hodiny v počítači...
Ví někdo,co to znamená? Nestane se mi nic,když jsem na tu stránku šla? Ještě včera šel ten web normálně,opravdu nevím,co se to děje. Poslední dobou mi "blázní" internet a já už si opravdu nevím rady. Pořád si myslím,že za to může to pročištění počítače. Je tohle počítačem,internetem nebo tím,že na té stránce je moc lidí? Máte s tou stránkou stejný problém?
Ne nemělo by se mašemu počítači nic stát při náštěvě tohoto vebu. Certifikát už zastaral, to znamená, že web nemůže použít zabezpečený https přenos, takže se nic neodešle z vašeho počítače ani nic nepošle. Není to vaše chyba ani vašeho počítače, ale vlastnika webu, že si neaktualizoval/nezměnil certifikát. Možná jim to nějaký webový programátor brzy opraví.
Teďka nejde web Radaronline.cz,v Mozille se mi ukazuje to samé co předtím u Tycico.cz,když Radaronline.cz zkouším v Edge,tak tam se mi napíše,že hackeři se pokouší ukrást moje data. Mimochodem,nemá ten samý problém i stránka Garaz.cz? Protože Garaz.cz mi zase nejde.
Co se to děje? A co to znamená s těmi hackery?
Ten web Radaronline.cz nejde a nevím proč. A navíc po tom pročištění počítače se mi zdá,že internet je pomalý a navíc se mi někdy internet "trhá" a zasekává. Je tohle zasekávání internetem nebo počítačem? Musím Mozillu přeinstalovat? Je tohle znamení,že potřebuji nový počítač? Zasekává se internet kvůli tomu,že je na něm moc lidí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.