Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na poradek v e-mailovych uctech?

Od: host odpovědí: 5 změna:
Zdravim,obracim se zde na vas s mym problemem. Uz leta mam e-mailove ucty, vzdy je to - "prijmenijmeno27@emailovasluzba.com". Mam takovyto Gmail, Seznam i Outlook.Problem je, ze priblizne za rok budu kupovat iPhone, takze pribude i iCloud ucet. Take si planuju koupit iPad a Mac, proste kompletne prejit na iOS... a zde ten problem nastava - jaky z tech uctu vyuzivat jako hlavni? Napadaji me tri varianty.:* Bud budu jako hlavni pouzivat Seznam, a zbyle necham jen jako ucty potrebne pro chod zarizeni.* Budu jako hlavni pouzivat Gmail.* Budu jako hlavni pouzivat iCloud (zatim se mi to jevi jako nejrozumnejsi reseni).co vy na to?C

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ohryzkový iCloud neznám. JInak je nejlepší Gmail.

Také je otázka, s kým komunikuješ a co si posíláte. Pokud si budeš posílat větší soubory (tedy nad 20 MB až do několika GB) s lidmi co mají Google, tak je jednodušší když jste oba na stejné platformě.

hodnocení

0x
Můžeš použít nějaký e.Mail client a mít veškerou došlou poštu pod jedním ( u Windows je to typicky thunedrbird) případně zvolit hlavní mail účet a na ostatních si nastavit automatické přeposílání ( a rači samozřejmě hned i spam filtr)

hodnocení

0x

Osobně mám několik emailů, které používám v rámci stejných či podobných záležitostí. Jeden na hry a herní klienty, jiný na komunikaci s cizími lidmi, další na komunikaci s dceřinou školou a jiný pro známé a přátele. Nicméně jeden z nich (Gmail) jsem si zvolil jako hlavní a na ten mám u všech ostatních emailů nastaveno automatické přeposílání.

Gmail jsem zvolil proto, že pokud nepoznám z odesílatele či obsahu emailu oč jde, tak zobrazujje i původ zprávy (odkud byl přeposlán. Odpovědět na něj mohu rovnou v gmailu, ale odpověď se odešle z původního emailu, takže příjemci to dojde ze stejné adresy na kterou posílal. A prostě tak nějak povšechně mi řešení od Google vyhovuje.

hodnocení

0x

Jsem komplet MacOS .. jako hlavní mám gmail, sedí mi víc než iCloud, ale hlavně nezabírá místo na cloudu .. a zálohu si vyexportim na domáci NAS. Ostatní maily záleží na co používáš .. já je nechal vyhnít pár let a pak úplně zrušil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]