Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená hláška-error?

Od: misa503® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Již dva dny se mi ukazuje na PC-WIN10-stolní počítač

hláška error. Nemůžete mi prosím někdo říci co to znamená?

Jsem jen běžný uživatel a nerozumím tomu.

PC funguje bez závad.

Děkuji za případnou pomoc.

Co znamená hláška-error?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Je to problem nějaké aplikace co máte nainstalovanou od seznamu. Nevím přesně jakou, seznam prohlížeč či nějaká lišta. Jestli appku nepotřebujete odinstalujte ji. Jestli ji potřebujete zkouste ji pak nainstalovat znovu, aktuální verzi. Jinak ta chyba říká že se nepodařilo neco načíst, asi nějaka knihovna, dll. Spíš to vypada na chybu aplikace. Pokud to nezmizí zkuste napsat na support seznamu.

hodnocení

2x
Pokud se nepletu tak je to aplikace na kontrolu nových emailů na seznamu. Hrozná aplikace, odinstalovat v programech. Evidentně ji stejně nepoužíváš.
hodnocení

...odinstalovat?... ale já nevím co mám odinstalovat. Můžete mi prosím napsat co mám přesně hledat za název v programech? Našel jsem pouze toto od seznamu, ale to má starý datum, dělá mi-vyskakuje error až od září, tak to nechci mazat. Děkuji.

Co znamená hláška-error? #2
Nevím co přesně, to poznáš ;) sice nepoznám ten screen odkud je, ale ano, odinstalovat evidentně tohle.
hodnocení

A nemůže se pak stát, když to odstraním, že mi nepůjde seznam.cz?

kami123

Pokud používáš nějaký normální prohlížeč (chrome, opera, firefox...), tak to na funkci nebude mít vliv.

Ne, seznam.cz jsou webové stránky a na ty to vliv mít nebude. Dokonce ani na prohlížeč Seznam by to mít vliv nemělo mít, protože si myslím, že jde o aplikaci na kontrolu nových emailů na Seznam emailu.
hodnocení

Mám firefox. Jdu to smazat. Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]