Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft kontakt?

Od: galapetr® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, Z podpory Lenovo mi ti borci z chatu nedokážou poradit, jak zrušit přihlašovací heslo na notebooku a odkázali mě na podporu Microsoftu...

Podporu Microsoftu jsem sice našel ale nikde nemohu najít přímý kontakt - chat nebo e-mail na ně.

On přímý kontakt na ně neexistuje?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

4x

Jestli ti z M$ poraděj, tak budeš asi první v historii. Např. na mail odpovídá vždy jen automat, že zprávu dostali a dali jí číslo a tak, dál už nikdy nic.

hodnocení

3x

Kdyby ses s tím notebookem zastavil v nějakém počítačovém servisu, tak bys to už určitě měl dávno vyešené. Za pár minut a za pár korun (možná i zdarma)

seraphico*
hodnocení

1x
Číslo na zákaznický servis Microsoftu: 841 300 300
support.microsoft.com/...
Služba je zpoplatněna, min. 5,59 Kč
vodafone.cz/...

hodnocení

Tak na Microsoft mimo placeného telefonu neexistuje ale jsem nadšený ze spolupráce na komunitě Microsoftu, kde vám ochotně poradí...

answers.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]