Nejste přihlášen/a.
Repasovaný ntb je takové mystérium , záleží od přístupu firmy k té samotné repasy. Často se jedná o vyfoukání prachu a přeleštění plastů tak jako u prodeje starých aut.
Co se týče nákupu staršího NTB je potřeba vědět co od toho očekáváte a kolik jste schopni za něj dát. Rukama mi už prošlo několik desítek starších ntb a problém byl v jednotkách a vždy se jednalo o malou vadu. Takže pokud vyberete rozumě není se čeho bát.
Na internetu je spousta firem co prodávají starší repasované ntb , nicméně je potřeba si uvědomit , že ta firma na tom také potřebuje vydělat a často jsou ty ceny hodně nadsazené. Popisky produktu ve Vás můžou vyvolat pocit dobrého kupu zatímco někdo kdo tomu rozumí vidí 15 letý šrot v pozlátku.
Já osobně při schánění starších ntb hledám na bazoši nebo na FB bazarových skupinách , pokud potřebuji něco rychle tak pak u osvědčených prodejců kde se dá domluvit i nějaká záruka.
Jinak solidní ntb pro školní účely (pokud to není nějaká specifická škola) se dá na bazaru najít již v rozsahu 3-5 tisíc. Pokud tedy nekoukáte na oděrky a jiné mouchy nemající vliv na funkčnost.
Každý se něčím musí živit... ale když vidím staré vraždy zprovozněné a s popisem "herní"... to by člověk brečel. To už mi připadá jako hyenismus - právě tito kupující nemají na lepší, novější a pro potřeby dětí nebo své se z mála snaží našetřit, koupí pak repasovaný šunt - těžítko!
Pokud budete kupovat repase, rozhodně se mrkněte s někým, kdo tomu trochu rozumí. Takové starší kousky, co jsem z ničeho poskládal a rozdal, styděl bych se říct si 1500,- za kus, prodávají tyto firmy i za 5000,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.