Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instagram nereaguje

Od: pesseveze odpovědí: 4 změna:
Všechny vás tu zdravím!
Pochybuji, že se s tímto problémem něco udělá, protože se objevují i recenze, které mají podobný problém jako já.
Normálně jsem otevřel aplikaci instagram a najednou to po mně chtělo natočit nějaký videoselfie, aby věděli, že nejsem robot. Udělal jsem to, i když o takových věcech pochybuju - napsalo mi to, že mám mít obličej uprostřed takového kroužku a pak čekat na pokyny. Jenže se nic nedělo, otáčel jsem s tím do stran a stále to dál nic nepsalo, tak jsem aplikaci promazal data a doufal, že to bude lepší. Jenže se mi po otevření objevilo kanál nelze aktualizovat a vždy mi skočilo nějaké načítání, které skončilo tím, že mi to napsalo captcha pro selfie se nepovedlo stáhnout. Tak jsem nějaký Captcha z Google play stáhnul a tentokrát mi instagram ukazuje jen černo. Nemůžu se ani přihlásit na webovou stránku instagramu, protože mi to hned napíše Všimli jsme si neobvyklé aktivity z vašeho účtu. Do účtu se budete moct vrátit, až potvrdíte svou identitu z aplikace Instagram.
Jak to mám sakra ověřit, když to vůbec nereaguje?
Již jsem vymazal data, odinstaloval a nainstaloval aplikaci, odhlásil se a resetoval mobil. Žádný účinek to nemělo. Jenže svůj instagram účet nutně potřebuji ke kontaktu s lidmi, které znám.
Víte o nějakém řešení nebo mám jen čekat, co se bude dít dále? Případně děkuji i o více informací tohoto problému

Instagram nereaguje
Instagram nereaguje #2
Instagram nereaguje #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

adela1
hodnocení

0x
Mám stejný problém, nejde mi vůbec nic. Vždy když se zapne videoselfie, Instagram mi to vypne. Už nevím co s tím.
jitka*

Úplně k ničemu. Přesně popsané. Takže teď mám asi od Instagramu pokoj dokud to nevyřeší. Skvělé.

karel556*
hodnocení

0x

Mě funguje stále normálně, jak v mobilu, tak v PC. Ale musím dodat, že Apku nepoužívám, jedině přes webový prohlížeč.

karel556*

A zrovna tak facebook, aspoň mám klid ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]