Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tiskárnu Canon Pixma MG3600 a po instalaci nového modemu jsem dělal znovu nastavení tiskárny. Od té doby tiskárna tiskne jen když "se jí chce". Svítí na ní oranžově písmena B a C, nevím už jak to změnit. Předtím nikdy nesvítily. Tiskárnu jsem zkoušel instalovat několikrát, ale stále to svítí a tiskárna netiskne. Poradí někdo jak toto vyřešit?
Děkuji
To jsou kontrolky tiskových kazet. B = černá (black), C = barevná (color). Nemáte tam neoriginální inkousty? U Canonu jde většinou přes kombinaci tlačítek udělat, aby si tiskárna barvy nehlídala a potom tiskne bez problému i s neoriginálními.
Kazety jsem neměnil, jsou pořád originální. Tak je mám nějak vyndat a znovu nandat? A ta kombinace tlačítek je jaká?
Tak ted se mi už na tabulce při tisku objevilo, že dochází barva. Takže to bude asi tím.
Díky všem
ale u mé 3050 to nějak nefungovalo - jen jsem vypnul sledování hladiny inkoustu
na jiné tiskárně jsem to našel tady - na těch trojkových řadách to bylo tuším trochu jinak... ale polopatisticky se tam dostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.