Nejste přihlášen/a.
Mám starý Ofice 2003 , ale už mi nejdou otevřít došlé programy z vyšších ,Poraďte jde to nějak upgrejdovat , nebo stáhnout zdarma vyšší verzi?
Zakoupíte aktuální verzi a při instalaci se necháte vést pokyny. Možná bude nutné starou verzi odinstalovat, možná proběhne upgrade, nevím. Zdarma Office nikdy nebyly. Další možností je Office 365 s měsíčním poplatkem.
Tak si stáhněte LibreOffice, ty jsou zadarmo.
Free Libre Office jsou v aktuální verzi super - opticky srovnatelné s office2003. Pro mne přívětivější a pro běžného uživatele jistě dostačující.
Office 2010 (nebo 2014? nejsem si jist) a vyšší už právě mají tu nevýhodu, že se hádají nebo vůbec nainstalovat nejdou, pokud je tam jiná verze. Přitom se snaží dávat další a další varianty ikonek, funkcí, různých nesmyslů. Přechod mezi verzemi na 2019 jsem překousával s odporem a často hledám na jiném místě funkci, na kterou jsem byl zvyklý...
Ohledně těch tisícovek za nákup- od 65,- Kč se nabízí druhotné licence. Pokud by to bylo tak šíleně nelegální, asi by nebylo tolik živnostníků, co se přeprodejem licencí živí... Ale to je věc názoru a právního výkladu.
nějak podražili... nebo je to jedno z nejdražších na tom webu... já měl známé před měsícem instalovat licenci za 65,- na stejný produkt.
Pro starší office vydal už před mnoha lety Microsoft doplňek který umožňuje pracovat s novými typy souborů (docx, xlsx a pod). Už jsem to mnoho let nepoužil a už se ani nepamatuju přesný název. Asi bych na webu Microsoftu hledal něco jako Office file converter nebo něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.