Nejste přihlášen/a.
Mám v ntb Lenovo P53 volný slot vedle síťovky, chtěl jsem ho osadit, tak jsem i na základě dotazu tady v poradně koupil za dva litry SSD a vložil jej tam. Jenomže po zapnutí mi ntb napíš něco ve smyslu:
" vložena neautorizovaná síťová karta". "vypněte ntb a vyhoďte ji". "systém zastaven". Nepustilo mě to ani do setupu, po zapnutí to po chvíli varovně vypískne a zobrazí tu výše uvedenou hlášku.
Po vyhození to samozřejmě jede zas normálně, píšu z toho teď tenhle dotaz. Takže: co se to jako děje?
Dík. Já nekomunikoval, protože jsem nevěděl, na co se ještě k tomu zeptat. Disk jsem chtěl koupit hned, jenomže nebyly. Až nějak předevčírem jsem si všiml, že disk 2242 je, a hned jej objednal. Jenomže teď mám zase tenhle problém. Je jako fakt, že ho nepotřebuju. Prostě mě jen bavilo osadit v ntb všechny soty, další dvě RAMky, druhej 2280 SSD + plotnovej dvouteráč to pobralo parádně bez odmlouvání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.