Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplati se upgrade

Od: sddd odpovědí: 5 změna:

dobry den mam otazku odesla mi grafika tak jsem si koupil novou gigabyte geforce gtx 1050ti 4gb oc procesor mam intel i5 2400 8gb ram ddr3 a chtel bych upgrade zakladni desky procesoru a ramek maji neakou ucinost nebo navyseni vykonu ve hrach diky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Přihodit 8gb ram pokud to tam vleze. Jinak nic neřešte
sddd
hodnocení

Jj na desku mi jde až 32gb ale jde mi o to že třeba novější hry už ten procesor nestíhá například warzone atd.
krtek6

tak se misto warzonu raději vzdělávej...na excel a word to ještě stačí*smich*

sddd
Vzdelanej jsem určitě víc jak ty tomu věř :)

clovicekdoma
hodnocení

0x

ASi bych to spíš nazval vyplatí se koupit nový PC. V tom případě asi ano ceny šli teď zas trošku dole. Upgrade není možné posoudit když nevíme jestli to co Vám zbyde nebude taky prastarý. Jinak teda i ta gtx 1050ti se 4gb Vram bude pro cod Wz hodně na hraně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]