Nejste přihlášen/a.
To na co vy se ptáte není Chromecast, ale cosi ze serveru, který přeprodává čínské šmejdy - našel jsem ten odkaz toho fajshop.com: fajnshop.com/...
U toho vám nikdo nebude nic garantovat. Osobně bych si připlatil necelých 500 Kč za originál: multimedialni-centra.heur/...
Ten připojíte přes HDMI k televizi a mobil k Chromecast. USB není třeba, leda k nabíjení telefonu tak jak jste zvyklý.
poznámka - dle štítku je televizor "Orava LT 829"- co jsem googlil, má 2 porty HDMI.
Má rada - nekupujte to cosi z fajnshop.com - už jen to, že tam nejsou žádné relevantní technické parametry, jen bohapusté marketingové žvásty. Za mě vyhozené peníze. Chtějí za to 437 Kč v údajné slevě, čili to nestojí reálně za zlámanou grešli. Na odkazu na Heureka co jsem dal výše je nejlevnější plnotučný originál za 875 Kč u Xiaomi Market. U nich jsem parkrát nakupoval a bez jediného problému. Můžete samozřejmě zvolit i jiné nabídky o pár korun dražší. Všchny jsou ale ověřeny a nebude problém s reklamací nebo vrácením zboží do 14 dnů, když vám nebude vyhovovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.