Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotobanky na kresby

Od: spynfo® odpovědí: 2 změna:
dobry den, poradite prosim?
Nejakou fotobanku na vkladani kreseb,
nejakou aplikaci zdarma, na tvorbu kreseb? Klidne i v linuxu .
Diky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

0x

Fotobanku nevím, necpal bych své výtvory někam, kde nevím, kdo si je jen tak zadarmo použije. Dcera je ve druháku na umělecké střední škole, cpal jsem jí pod nos i ne zrovna legální Photoshop, od dědečka má grafický tablet, aby mohla malovat přímo na počítači. Kupodivu jí to nevyhovovalo a jelikož byla přijata i na uměleckou základní kdysi, asi tam někde přišla na věc, kterou bych jinak nenašel. Z Japonska Paint Tool Sai - systemax.jp/... - má u mě už verzi 2. Vypadá to stašně pro mě, co se živí počítačema :D Ale ona v té kombinaci s tím grafickým tabletem dělá neskutečné věci, kam se hrabe Adobe s Photoshopem :D

anon65534
hodnocení

0x

Já na kreslení používám Kritu. Svobodný program, k dispozici zdarma, lehké tvoření štětců, jede jak na všech hlavních operačních systémech, podpora scriptování a dá se v ní i animovat. Prý má i dobrou kompatibilitu se soubory z fotoshopu ale to jsem nikdy nezkoušel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]