Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nabito poměrně dost krefitu na Speněžence na Seznamu-zpět mi ho asi nevrátí,že? Tu Speněženku neužívám,využila jsem ji jen jednou a kredit mi zbyl-k čemu všemu Speněženku využíváte? Děkuji
Nejde přes ni taky topovat inzerát na Sbazaru?
Jinak viz nápověda:
Jak se z Peněženky vybírá?
Kredit z Peněženky je vám odečítán platbami za služby na Seznamu (Sklik, apod.). V případě, že svůj kredit nechcete vyčerpat a chcete peníze vrátit, musíte o to požádat písemně (žádostí zaslanou na adresu Seznam.cz, Radlická 3294/10, Praha 5) nebo emailem (na fakturace@firma.seznam.cz). Žádost musí obsahovat: Seznam účet, ze kterého chcete peníze vrátit, číslo účtu, na který má být kredit vrácen, důvod vrácení finanční částky a kontakt na Vás.
// Aha, někdo byl rychlejší
Peníze zpět vrací.
>Jak se z Peněženky vybírá?
>Kredit z Peněženky je vám odečítán platbami za služby na Seznamu (Sklik, apod.). V případě, že svůj kredit nechcete vyčerpat a chcete peníze vrátit, musíte o to požádat písemně (žádostí zaslanou na adresu Seznam.cz, Radlická 3294/10, Praha 5) nebo emailem (na fakturace@firma.seznam.cz). Žádost musí obsahovat: Seznam účet, ze kterého chcete peníze vrátit, číslo účtu, na který má být kredit vrácen, důvod vrácení finanční částky a kontakt na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.