Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu využíváte Speněženku?

Od: klarka11 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám nabito poměrně dost krefitu na Speněžence na Seznamu-zpět mi ho asi nevrátí,že? Tu Speněženku neužívám,využila jsem ji jen jednou a kredit mi zbyl-k čemu všemu Speněženku využíváte? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Třeba já ji nepoužívám vůbec.
Ani nevím, že něco takovýho existuje a k čemu to je vlastně dobrý.

hodnocení

2x

Nejde přes ni taky topovat inzerát na Sbazaru?

Jinak viz nápověda:

Jak se z Peněženky vybírá?
Kredit z Peněženky je vám odečítán platbami za služby na Seznamu (Sklik, apod.). V případě, že svůj kredit nechcete vyčerpat a chcete peníze vrátit, musíte o to požádat písemně (žádostí zaslanou na adresu Seznam.cz, Radlická 3294/10, Praha 5) nebo emailem (na fakturace@firma.seznam.cz). Žádost musí obsahovat: Seznam účet, ze kterého chcete peníze vrátit, číslo účtu, na který má být kredit vrácen, důvod vrácení finanční částky a kontakt na Vás.

// Aha, někdo byl rychlejší :)

klarka11
29.08.21 21:28
hodnocení

anon65534
hodnocení

1x

Peníze zpět vrací.

>Jak se z Peněženky vybírá?
>Kredit z Peněženky je vám odečítán platbami za služby na Seznamu (Sklik, apod.). V případě, že svůj kredit nechcete vyčerpat a chcete peníze vrátit, musíte o to požádat písemně (žádostí zaslanou na adresu Seznam.cz, Radlická 3294/10, Praha 5) nebo emailem (na
fakturace@firma.seznam.cz). Žádost musí obsahovat: Seznam účet, ze kterého chcete peníze vrátit, číslo účtu, na který má být kredit vrácen, důvod vrácení finanční částky a kontakt na Vás.

klarka11
hodnocení

Díy-před týdnem mi ale psali,že na účet nevraéí.Zkusím jim napsat znovu

spu
29.08.21 19:44
hodnocení

0x

K ničemu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]