Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradnu. Chtěl bych se zeptat jestli zde ještě někdo využívá gigabitové připojení od Vodafone/exUPC (optika., funguje vám bez problému?
Nechal jsem se znalařit a přešel jsem z mého pomalejšího vDSL od O2 na gigabitovou optiku od Vodafone, ještě jsem nevěděl co mě čeká. Prvních pár týdnů internet fungoval relativně dobře, pak začly problémy. Internet i 20x za den spadne z 900+ mbit hodnot na 0.30 - 5 mbit, klidně i na 15-30 minut. Po 14-denním dopisování s podporou o tom jak mám zkusit restartovat modem, dotáhnout kabeláž atd... jsem se dostal k tomu že je v mé lokalitě závada na kabelech, pro což tedy mám pochopení. Závada má být opravena, nicméňe problémy přetrvávají, Vodafone po 5 dnech vysílá technika který vymění modem a kabeláž, provádí měření a namítá že internet je funkční a opraven. Po pár hodinách od jeho odjezdu jsou problémy zpátky a já to vzdávám.
Poprosím doporučení pro optiku v lokalitě Praha 4 Kamýk, Pranet a Pe3ny zatím vypadá dobře, poradili by jste konkrétní?
Díky
zdravím ,
podivejte se jestli u vás není dostupne Centrio (které koupilo nej.cz ) od nej mám osobně internet na vypadky a par kratodobých poklesu rychlosti které byly opraveny naprosto bez problému rychlost stabilní
dobré recenze má také eHAMnet
jako poslední bych kouknul jestli u vás není dostupna Poda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.