Dobrý den. Dneska jsem si rozklikl na mobilu aplikaci Paypal a uviděl jsem, že mi zmizely peníze. Nevím, jak je to možné, protože mám svůj Paypal účet dobře zabezpečený. Částka krádeže je 116 Kč. Moc by mi pomohlo,kdybyste mi kdokoliv poradil, co teď mám dělat. Děkuji mockrát. Jsem z toho smutný.
Kdy jste naposlet použil Váš účet Paypal? Mě na g-mail příšlo od paypalu asi před půl rokem upozornění,že se mění obchodní podmínky-pokud se delší dobu nepoužívá ,tak je vedení účtu spoplatněno (270 kč.).Pokud máte pocit ,že vám vykradli účet,není nic jednoduššího než jim napsat .
michaeljorg
Dobrý den, naposledy jsem používal účet Paypal před dvěma týdny. Chtěl jsem jim napsat, ale bohužel jsem nemohl najít email na podporu. Není to jen teď s Paypal. Teďka mi přišlo upozornění na mobil, že se mi někdo chce dostat do mého google účtu. Musel jsem si změnit heslo. Předtím se mi někdo dostal na Discord, tak jsem si také musel změnit heslo. Nevím co mám už dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.