Nejste přihlášen/a.
Zdravím..na mém notebooku mi ze dne na den přestalo fungovat vypínání dispeje FN + F6.. respektivě displej jen na vteřinu problikne a běží dál.. předtím se vypínal trvale..co to může způsobovat?..jako by to něco blokovalo.. může to být třeba nVidia nebo Asus Crate?treba nějaký herní režim?.je tam grafika GTX 1660ti
0x
Notebooků už jsem pár měl, ale na funkčních klávesnice bylo leda přepínání výstupů (pokud byl připojen další monitor). Ale to samé jde v OS
0x
Vypínání displeje u notebooků skutečně bývá, já to mám ale FN + F7.
Pokud jsi obnovoval systém, bude nejspíš nutné do Windows doinstalovat utilitku pro FN tlačítka. Tu stáhneš na stránkách Asusu v podpoře pro svůj model notebooku.
Já jsem na svůj starý NB Asus nainstaloval Win10, ale v souborech ke stažení pro můj model byla pouze utilitka pro Win7. Nicméně funguje bez problémů.
0x
Jestli tady to je nějaký bastl přes ovladač nebo to funguje taky tak
Pak záleží jestli to dělá
1 vypne pouze podsvícení (lze vidět obraz silnym světlem)
2. Vypne i dispej (ale stále na nějn jde aktualni obraz)
3. Vypne i graficky výstup (žádný obraz se ani netvoří)
Mohu doporučit utilitu irsoft monoff.
Už sme na to přišli přes input reader.. spořič i vypínání obrazovky nám blokoval bluetooth gamepad..jakmile se vypla obrazovka okamžitě zas naskočila.proto to vypadalo jako nefunkční..po odstranění bluetooth vysílače z laptopu opět funguje vypínání obrazovky i režim spánku a spořič.proste ten Gamepad nějak neustále komunikuje s počítačem a pořád ho budí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.