Nejste přihlášen/a.
Zdravím..na mém notebooku mi ze dne na den přestalo fungovat vypínání dispeje FN + F6.. respektivě displej jen na vteřinu problikne a běží dál.. předtím se vypínal trvale..co to může způsobovat?..jako by to něco blokovalo.. může to být třeba nVidia nebo Asus Crate?treba nějaký herní režim?.je tam grafika GTX 1660ti
Vypínání displeje u notebooků skutečně bývá, já to mám ale FN + F7.
Pokud jsi obnovoval systém, bude nejspíš nutné do Windows doinstalovat utilitku pro FN tlačítka. Tu stáhneš na stránkách Asusu v podpoře pro svůj model notebooku.
Já jsem na svůj starý NB Asus nainstaloval Win10, ale v souborech ke stažení pro můj model byla pouze utilitka pro Win7. Nicméně funguje bez problémů.
Už sme na to přišli přes input reader.. spořič i vypínání obrazovky nám blokoval bluetooth gamepad..jakmile se vypla obrazovka okamžitě zas naskočila.proto to vypadalo jako nefunkční..po odstranění bluetooth vysílače z laptopu opět funguje vypínání obrazovky i režim spánku a spořič.proste ten Gamepad nějak neustále komunikuje s počítačem a pořád ho budí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.