Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám mobilní telefon s podporou LTE a neomezenými daty. Přes tento mobil dělám hotspot svému počítači. Když měřím rychlost internetu na obou zařízeních, je internet na počítači horší. K měření používám stejnou stránku a měřím najednou. Je možné, že signál ztrácí přenosem částečně svou rychlost?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
1) signál? Rychlost? Možná ve tvém jazyku bod 3?
2) měřit rychlost internetu z jedné sítě ve stejný okamžik je haluz
3) opravdu ti není jasné, že když děláš hotspot z telefonu tak ten telefon s tím má taky nějakou drobnou práci a už tam bude nějaká řekněme zjednodušeně režie?
4) a co to je horší? 50%, 10%?
2) měřit rychlost internetu z jedné sítě ve stejný okamžik je haluz
3) opravdu ti není jasné, že když děláš hotspot z telefonu tak ten telefon s tím má taky nějakou drobnou práci a už tam bude nějaká řekněme zjednodušeně režie?
4) a co to je horší? 50%, 10%?
rychlik
Nepovyšuj se. Když se já ptám a ty odpovídáš, očekává se, že budeš vědět víc.
ad bod 3: Je mi jasné, že když telefon poskytuje hotspot, je to pro něj práce. Rychlost internetu je ale horší v počítači, kterému je hotspot poskytován, ne v telefonu, který hotspot poskytuje.
ad bod 2: Co myslíš tím, že je to haluz?
ad bod 3: Je mi jasné, že když telefon poskytuje hotspot, je to pro něj práce. Rychlost internetu je ale horší v počítači, kterému je hotspot poskytován, ne v telefonu, který hotspot poskytuje.
ad bod 2: Co myslíš tím, že je to haluz?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]