Dobrý den,vybírám tiskárnu na domácí použití. Jako vysokoškolák strojní fakulty vyžaduji barevný tisk (diagramy, aj.), duplex a nějakou rozumnou dobu tisku jedné stránky. Laser pro mne coby školáka odpadá (nejsem milionář :D ). Koukám tedy po tankových modelech Epson, přičemž Duplex má až tato L4160: czc.cz/... slevě 1500,- je to dle mého výborná tiskárna v poměru cena/výkon/náklady. Jediné, co mě udivuje jsou hodnocení této tiskárny, někdo píše, jak je super tichá, rychlá a prostě parádní a někdo zas, že tiskne strašně pomalu, je hlučná a navíc nefunguje tisk po síti (což snad u tiskárny za 7k nemůže být problém?!). Pár lidí si navíc stěžuje, že je kvalita tisku nedostačující a že tiskárna vytváří na papír jakési "pruhy".Tato Epsonka bude náhradou za kazetovku HP OfficeJet 8000 - Strašná tiskárna, skener věčně nefunkční, aplikace neustále padá (na Win) a navíc se během 2 dní ucpou trysky (čistící program si vezme klidně i 15% inkoustu!)Máte někdo zkušenosti s tímto modelem L4160? Díky za Vaše názory! PS: tiskárnu jsem stihl včas zarezervovat (objednat na výdejním místě) - nyní již není dočasně dostupná
Máme Epson L355. Na tisk v účetnictví pro OSVČ a nějaké firmy... takže tiskových stran celkem dost, velkoobjemové zásobníky, inkoust za hubičku... akorát nemá duplex...tu vaši neznám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.