Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VPN v provozu

Od: novak1* odpovědí: 5 změna:

Naistaloval jsem Proton VPN. Všechno jakože jede. V Nastavení W10 , Internet je VPN síť a tam nemám nic zadané ,VPN mám vypnutou a aplikace Proton VPN i tak ukazuje že je v provozu. Je to ok?

Další háček to má. Objednal jsem tovar pres eshop a nic mi nechodí, pak jsem četl Obchodní podmínky a tam píšou že když používam VPN tak objednávku neakceptují. Je to blbé, že.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

no protože pan @novak1: chce VPN i když ho nepotřebuje, stejně jen laboruje páč o tom nic neví...se koukni na jeho dotazy...

novak1*
hodnocení

VPN me chráni pred špioni ale spomaluje to internet.

Proč se musí vypnout VPN a ODS a nebo OF se nemusí vypnout , jen VPN?

111®

hodnocení

2x
E.shop se jistí proti tomu aby nebyla objednávka falešná. Ono poslat někomu balík na dobírku a pak zjistit že ho sousedovi objednal nějaký nedohledatelný dobrák přes VPN tak když se balík vrátí, poštovné balné může být celkem vysoká částka. Ty máš možnost VPN vypnout a e.Shop zase může trvat na platbě předem když je schopný detekovat použití VPN, takže je to jen o lidech. Proč prolezu do krámu přes VPN když vím, že jim to vadí a stejně jim dávám údaje k doručení takže mi je nějaká anonymita k prdu.
novak1*
hodnocení

Teď už to vím že se má VPN vypnout pri nakupování. Policie prej vyhledá adresu i pres VPN.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]