Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rapidshare vs poškozený soubor

Od: milkis odpovědí: 5 změna:

Když si stáhnu přes rapid share soubor,napíše mi to soubor je poškozený.Jde to opravit? Co dělám špatně,aby se to neopakovalo? poradí mi někdo? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkus ho stahnout jeste jednou a pokud bude porad spatnej, muze byt spatne uploadnutej a s tim uz nic neudelas.
Mozna jen zkusit pozradat toho kdo ten soubor uploadoval jestli by ten vadny soubor nenahral znovu.

maxwell*

Jako první zkus jinej program na rozbalování. Už několikrát se mi stalo že mi to psalo BAD CRC a jinej program to normálně rozbalil, a fungovalo to.

Pravda, to jsem zapomel, obcas pomuze nova verze rozbalovaciho programu, nebo jinej program.

hodnocení

0x

Přes jaký program stahuješ?

hodnocení

0x

Pokud to stahování neni přerušené tak občas se to taky může stát při vadné paměti- to lze otestovat přes memtest86

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]